Kjæresten min har så god smak!Da vi hadde noen timer å slå ihjel i går, søndag, dro vi likesågodt på Statens museum for Kunst i københavn.
Der så vi masse flott kunst fra alle epoker, noe samtids og noen flotte skulpturer. Vi nøt en deilig cæsarsalat på Republic cafe på museet og kaffe i flotte kopper!
Lasse falt pladask for de skulpturelle koppene fra Royal Copenhagen og ville gjerne kjøpe de, men det gikk ikke på museet.

www.danishporcelainonline.com
Tilfeldigvis i dag på Kastrup fant vi koppene på tilbud (av alle ting) 2 stk for 249,-dkk.
Lasse ble henrykt over å finne de til salgs på Illum på Kastrup, og jeg ble henrykt over at mannen min har så god smak! Vi har nemlig ikke alltid vært enige i hva som er god design og ikke.

Men med dette som hans første designinnkjøp ser det lovende ut!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

designatur

designatur

27, Halden

Jeg er ei jente på 27 år som ønsker å presentere mitt design og mine ideer i min blogg. Jeg elsker å blande materialer og klassiske teknikker i nye uttrykk og originalt design. Jeg har en lang CV med innslag fra folkehøgskole, kunstskole og en bachelorgrad i produktdesign fra Høgskolen i Akershus. Jeg får mye av min inspirasjon fra min flotte lillesøster som alltid elsker alt jeg lager til henne og alle mine ideer!

Kategorier

Arkiv

hits