Grensesprenging!

2. skoledag overstått og jeg lever fortsatt tross teater og non-verbalt samspill med nesten fremmede mennesker.
Jeg merker på meg selv at jeg nå observerer og er mer bevisst hva jeg gjør og sier, og hvordan jeg gjør og sier ting!
Veldig spennende etter bare en dag med lek og moro!
Vi hadde flott undervisning i drama med Karin og Eva som er superwomen innfor sine felt! De ga oss enkle, men utfordrende og tankevekkende oppgaver. Merker tankesettet begynner å endre seg og man kommer opp med nye verktøy man kan bruke i undervisning og i møter med barn.
Min gruppe, Rikke, Stine, Martin, Christine og Carolina skal jobbe sammen om en kunstpedagogisk formidlingsoppgave som skal presenteres 2. september for lærerne i faglig forum! Høres skummelt ut, men tror det bare blir moro. Det er deilig å komme igang med studier igjen. Er nok fortsatt i sjokk, men begynner å gå opp for meg at jeg nå er student på heltid og ikke lenger kasseansatt i butikk!
Dette året er for meg og er en investering for framtiden.
Deilig å begynne på nytt på en ny skole, med mange flotte folk i klassen.
Tror jeg husker flere enn de i min gruppe. Skal vi se, Irina, Kaja, Berit, Hallbjørn, Stig, Caroline, Camilla, Kari, Veronique, Bianca, Amar, Christiane, Inger, Merete... men vi er jo 38 tilsammen med drama, men er god på vei med de 19 jeg husker siden i går!
Men hvorfor husker jeg ikke de andre? Har jeg ikke fått noe inntrykk av dem? Hvorfor har jeg ikke snakket like mye med de? Pedagogen i meg sniker seg til overflaten. Er jo ens eget ansvar å gi et inntrykk man husker.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

designatur

designatur

27, Halden

Jeg er ei jente på 27 år som ønsker å presentere mitt design og mine ideer i min blogg. Jeg elsker å blande materialer og klassiske teknikker i nye uttrykk og originalt design. Jeg har en lang CV med innslag fra folkehøgskole, kunstskole og en bachelorgrad i produktdesign fra Høgskolen i Akershus. Jeg får mye av min inspirasjon fra min flotte lillesøster som alltid elsker alt jeg lager til henne og alle mine ideer!

Kategorier

Arkiv

hits