Fra Camilla Pihls Blogg

Onsdag 09. desember 2009

En tidlig julepresang

Postet av Camilla Pihl

Idag lå det en pakke til meg i posten fra Anette Design. For noen dager siden fikk jeg en mail av henne hvor det stod at hun visste at jeg var veldig glad i cupcakes....

Onsdag 09. desember 2009

It's a Cupcake Ring!

Postet av Camilla Pihl

Se hva som lå inne i pakken! 2 stk. verdens søteste cupcake rings!!! De er virkelig til å spise opp! Ble du misunnelig kan du få tak i de på Designerenes eget julemarked der den dyktige designeren som står bak mesterverket har stand. Eller så kan du besøke bloggen hennes for mere info og den finner du her!

Tuuusen takk Anette!

3 kommentarer

Nadia

10.des.2009 kl.19:12

Jeg MÅÅÅÅÅÅ ha en cupcake ring!!! Hvor får jeg tak i det??

Bård

10.des.2009 kl.23:38

Design med humor :-)

Herlig!

Noe for Dagbladet Søndag?

Tone Oraini

11.des.2009 kl.21:58

jeg også MÅÅ ha, og jeg MÅÅ ha sånne juletrekuler.. hvor får jeg kjøpt disse??? kan man legge inn en bestillinge hos deg?

Skriv en ny kommentar

designatur

designatur

27, Halden

Jeg er ei jente på 27 år som ønsker å presentere mitt design og mine ideer i min blogg. Jeg elsker å blande materialer og klassiske teknikker i nye uttrykk og originalt design. Jeg har en lang CV med innslag fra folkehøgskole, kunstskole og en bachelorgrad i produktdesign fra Høgskolen i Akershus. Jeg får mye av min inspirasjon fra min flotte lillesøster som alltid elsker alt jeg lager til henne og alle mine ideer!

Kategorier

Arkiv

hits